SitPro

Samenwerkende IT Professionals

SitPro, oftewel Samenwerkende IT Professionals is een vereniging van all-round IT professionals. Een klant heeft altijd recht op een Professional met gedegen kennis en ervaring, daar wordt immers voor betaald. Bij SitPro is dit een vanzelfsprekendheid. Een klant krijgt bij ons altijd waar voor z’n geld. Wij sturen geen junior -systeembeheerders of stagiairs maar altijd een IT Professional!

Bedrijven zijn de afgelopen jaren steeds afhankelijker geworden van een feilloos functionerende ICT infrastructuur. Uw bedrijfsnetwerk is een van de meest kritische onderdelen van uw onderneming  en dus van cruciaal belang. Een storing in uw netwerk of een verkeerd advies kan u veel geld kosten. U moet kunnen bouwen op Professionals die met u meedenken en u zaken uit handen nemen. Dat is waar de Professionals van SitPro goed in zijn.

Laat een reactie achter

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.